Kao Microsoft partner u ponudi imamo Microsoft rješenja za sve segmente Vašeg poslovanja.
Također nudimo Vam integraciju Vašeg poslovnog okruženja u Microsoft Cloud okolinu.
Microsoft Office 365, Microsoft Azure i sve ostale proizvode iz Microsoft ponude na našem tržištu. Obratite nam se sa povjerenjem na naše kontakte.

Saguaro info  ima u ponudi cijeli program HP proizvoda.

PC Računala, Notebook računala, Mrežna rješenja, rješenja za pohranu podataka, Serveri, Pisači, potrošni materijal.

Za sve informacije obratite nam se sa povjerenjem na naše kontakte.

Najpoznatiji svjetski antivirus - antimaleware sustav namjenjen kako za zaštitu pojedinačnih "kućnih" računala, tako i velikih računalnih mreža sa više stotina računala, te njihovu kontrolu putem Remote Administrator. Nudimo zaštitu i serverskih komponenti poput Linux fileservera ili Microsoft Exchange sustava, te mnogih drugih. Saguaro Info je NOD32 Silver Partner.

Sophos je akvizicijom Cyberoam rješenja povećao i unaprijedio paletu svojih proizvoda te ponudio kupcima Cyberoam UTM uređaja i mogućnost instalacije Sophos XG sustava. Ovim se sustavima još više približavamo malim i srednjim korisnicima (naravno tu postoje rješenja i za velike korporacije) kojima treba potpuno rješenje za sigurnost lokalnih računalnih mreža koja uključuju zaštitu od virusa, malicioznog softwarea, neželjene pošte, te mogućnost VPN konekcije korisnika kao i zaštitu na svim nivoima mrežne infrastrukture.
Više na: Cyberoam Firewall Rješenja i Sophos Firewall Rješenja 

Sophos Astaro UTM sustavi među vodećim su UTM (Unified Thread Management). Saguaro Info certificirani je Astaro reseller te posjeduje ACA (Astaro Certified Administrator) certifikat.
Više na: Sophos Firewall Rješenja

Rješenja za servere temeljena na SuSe linux Enterprise server platformi sa svim prednostima koji takav sustav nudi za korisničke potrebe bilo da se radi o fizičkim ili virtualnim sustavima. 
Više na: https://www.suse.com/products/server/

IP PBX rješenja, IP Video nadzor sa suvremenim sustavom nadgledanja putem mobilne aplikacije, široka mogućnost primjene kako za male korisnike tako i za velike sustave sa integracijom u sustavu IP telefonije. Za sva pitanja i cijene molimo obratite nam se na neše kontakte sa punim povjerenjem. Dodatno na www.grandstream.com.

Open-E DSS V7 je robusna i nagrađivana enterprise aplikacija za pohranu podataka koja pruža odličnu kompatibilnost sa industrijskim standardom, širokom paletom raznovrsnog hardvera, te je najjednostavnija aplikacija za korištenje i upravljanje.
www.open-e.com

U suradnji sa Excel Computers d.o.o. nudimo jedinstveno vertikalno rješenje za Pantheon profesionalni ERP sustav namijenjen za mesnu industriju. Također nudimo kompletno Pantheon rješenje koje je moguće vrlo jednostavno prilagoditi i za druge industrije sa potrebom zaprimanja online narudžbi i otpremom robe.

U suradnji sa Server Mark d.o.o. nudimo Pantheon ERP vertikalno rješenje za Digi industrijske vage. Pomoću našeg jedinstvenog vertikalnog rješenja moguća je dvostrana komunikacija u realnom vremenu između jedne ili više vaga i ERP sustava.

Saguaro info d.o.o.

Saguaro info d.o.o. za informatiku i trgovinu
OIB 56941305823; MB 1374176; MBS 080230004

Gorice 114/b, 10000 Zagreb
Hrvatska

+385 1 2313 200

LinkedIn