Sustav članstva i stručnog usavršavanja

Sustav se temelji na integraciji vođenja članstva kako za udruge, tako i za institucije kao što su Komore koje imaju potrebu za točnom i kvalitetnom evidencijom svoji članova. Sustav je integriran IzzyOffice sustavom i Sustavom za upravljanje dokumentima, te kao takav čini cjelinu za upravljanje poslovanjem korisnika. Stručno usavršavanje načinjeno je prema Pravilniku o stručnom usavršavanju u graditeljstvu (NN 82/05). Također ovaj sustav nudi i mogućnost evidencije prisutnosti polaznika seminara putem identifikacijskih kartica. Sastoji se od web sučelja i lokalne aplikacije na računalu klijenta. Dio koji se bavi vođenjem članstva također sadrži i sustav Stegovnog suda za članove koji su iz bilo kojeg razloga u nekoj vrsti stegovnog postupka.

Opširnije:Sustav članstva i stručnog usavršavanja

Fidelity portal

Naš Fidelity portal sastoji se iz dijela koji obrađuje i analizira prodaju artikala po kupcima. Također u sustavu je i vođenje evidencije kartica povoljnosti sa potpunom analizom izdavanja kartica, njihove valjanosti i vođenje kompletnog prometa svakog pojedinog kupca.  Sustav nudi mogućnost direktnog marketinškog kontakta putem SMS-a, e-maila, telefona ili pošte.

Dijelimo ga na dvije verzije: operativni i marketinški.

Opširnije:Fidelity portal

Saguaro IzzyOffice (Urudžbeni zapisnik)

 

Jedinstvena ponuda na tržištu domaćeg softvera za uredsko poslovanje. Ovo je sveobuhvatni paket programa za jednostavno i pregledno urudžbiranje akata u uredskom poslovanju. U integriranoj radnoj okolini povezani su upravni i neupravni predmeti, a arhiviranje dokumenata u PDF format skeniranjem, pruža dodatnu dostupnost svih dokumenata u predmetima.

Opširnije:Saguaro IzzyOffice (Urudžbeni zapisnik)

Document Management

U današnje vrijeme hiper-produkcije raznovrsnih vidova informacija, svaka, pa i najmanja tvrtka "proizvodi" i obrađuje velike količine istih. Uposlenici sve više vremena provode pretražujući, organizirajući i upravljajući dokumentima. Pod pojmom dokument podrazumijevamo informaciju u bilo kojem obliku (Office dokument, informacija uskladištena u bazi podataka, slika bilo koje vrste, web stranica, mail poruka i sl.).

Opširnije:Document Management

Saguaro info d.o.o.

Saguaro info d.o.o. za informatiku i trgovinu
OIB 56941305823; MB 1374176; MBS 080230004

Gorice 114/b, 10000 Zagreb
Hrvatska

+385 1 2313 200

LinkedIn